Szekszárd

Rendőröket köszöntött Ács Rezső

Rendőröket köszöntött Ács Rezső

Ács Rezső polgármester a határon szolgálatot teljesített, közel hatvantagú szekszárdi rendőrállományt köszöntötte. Hangsúlyozta, hogy fontos elismerni a rendkívüli teljesítményt.

A polgármester kifejtette, hogy a határon töltött szolgálat sok lemondással jár mind a rendőrök, mind a családjuk számára, ám reményét fejezte ki, hogy az újjonan kialakított védelmi rendszer önmagában is megállja majd a helyét, a rendőrök nélkül is. Továbbá kiemelte, hogy köszönet illeti az itt maradt rendőröket is, akik többlet munkát vállalatak a közbiztonság érdekében.

 

Ács Rezső polgármester vacsorutalványt és élményfürdő belépőket nyújtott át a határon szolgálatot teljesített rendőröknek - forrás: teol.hu, kadarka.net

Ács Rezső polgármester vacsorutalványt és élményfürdő belépőket nyújtott át a határon szolgálatot teljesített rendőröknek

 

Papp Károly, országos rendőrfőkapitány június közepétől vonta vissza a határ menti szolgálat kötelezettségét, így egyelőre nincs szükség újabb egységek kivezénylésére - mondta dr. Pilis Gábor, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője. Hozzátette, hogy kollégái 14 alkalommal voltak a határon, munkájukat jól végezték el. A városvezető immár másodjára köszöntötte a rendőröket, akik vacsorautalványt és belépőket kaptak a város élményfürdőjébe.

 

/T.D.