Befejezik a szekszárdi uszoda építését

Megszületett a kormányhatározat a szekszárdi uszoda befejezéséről – az állam átvállalja a létesítmény üzemeltetését az önkormányzattól – számolt be a hírról Ács Rezső polgármester.

Elkészült a kormányhatározat arról, hogy befejezik az uszodát Szekszárdon. A város kormányzati segítséget kap, a létesítmény üzemeltetését is átvállalja az önkormányzattól – tudatta Ács Rezső polgármester közösségi oldalán.
 
Mint írta, kollégái a Miniszterelnökséggel, valamint az Építési és Közlekedési Minisztériummal együttműködve jelenleg azon dolgoznak, hogy a beruházással összefüggő, folyamatban levő feladatok, valamint az előkészítési és megvalósítási dokumentációk teljeskörű átadás-átvétele a napokban megtörténhessen az önkormányzat és a beruházási ügynökség között.
 
Elkészült a kormányhatározat arról, hogy befejezik az uszodát Szekszárdon
Elkészült a kormányhatározat arról, hogy befejezik az uszodát Szekszárdon
 
Mivel a szekszárdi sportberuházásokat együtt érdemes kezelni az egymást kiegészítő funkcióik miatt, a kormányhatározat arról is rendelkezik, hogy szükséges megvizsgálni az új szekszárdi sportcsarnok és rekreációs központ építésének, finanszírozásának és lehetséges működtetésének módjait. Erről a későbbiekben ad hírt – ígérte a városatya.
 
Fotó: facebook.com/acsrezso.szekszard
 
B.A.