Keresés az archívumban

2020. december 30.

Egymilliárd forintot kapott Szekszárd városa

Ács Rezső, Szekszárd polgármestere közösségi oldalán tudatta a hírt december 30-án, hogy a város egymilliárd forint állami támogatást kapott. Az összegből a járvány visszaszorításá...
2020. december 29.

Bővül Tamási ivóvízhálózata, a vizet is tisztítják

Kiépül az ivóvízhálózat Tamási külterületein. A több mint 10 kilométer hosszúságú vezeték további ötszáz emberhez juttatja el így a szükséges tiszta vizet. 
2020. december 11.

Jövő tavaszra kész lesz az új ügyeleti központ Szekszárdon

Ács Rezső, Szekszárd polgármestere Facebook oldalán tette közzé, hogy az Ybl Miklós utcai új ügyeleti központ felújítása 90%-os, a teljes kivitelezést pedig nagy valószínűséggel id...
2020. december 08.

9, 4 millió forint támogatást kapnak a Tolna megyei KKV-k

9, 4 millió forint plusz támogatást csoportosított át a Tolna Megyei Önkormányzat, hogy még erőteljesebben megsegíthesse a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került kisválla...
2020. december 04.

Környezetbarát módon újítják fel a szekszárdi iskolát

A szekszárdi Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum állami támogatás segítségével újul meg mintegy 1, 4 milliárd forintból, adta hírül az Információs és Technológiai Mi...
2020. november 17.

Módszeresen számolják fel a hulladéklerakókat Tolna-megyében...

Baranya és Somogy megye mellett Tolna megyében is szervezetten üzennek hadat az illegális hulladéklerakóknak – adta hírül a Dél-Dunántúli Regionális Igazgatóság. 
2020. október 29.

Átadták a Magyar Posta új logisztikai központját Szekszárdon

Átadták a Magyar Posta Zrt. új logisztikai központját Szekszárdon, amely a korábbinál kétszer akkora területen dolgozza fel a csomagokat.
2020. október 04.

Jó minőségű szőlőre számítanak Szekszárdon

Jó minőségű, de közepes vagy annál kisebb mennyiségű szőlőre számítanak a szekszárdi borvidéken, ahol a szüret felénél tartanak a termelők.
2020. szeptember 16.

Huszonöt éves a szekszárdi Pad irodalmi folyóirat

Huszonöt éve alapították a Pad című irodalmi, művészeti folyóiratot Szekszárdon, az évfordulón lapszámbemutatót, koncertet, kiállítást rendeznek.
2020. szeptember 02.

Kórházi látogatási tilalmat rendeltek el

Szeptember elseje hat órától látogatási tilalmat rendelt el a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórház a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt - közölte honlapján az intézmény.
2020. augusztus 26.

A Szekszárdi Szakképzési Centrum is átveszi a két megszűnő i...

Pénzügyi okból megszűnik egy alapítványi általános és egy szeretetszolgálati szakképző iskola Szekszárdon augusztus 31-én - közölték az intézményvezetők.
2020. augusztus 18.

Felújították a német közösségi házat Gyönkön

A magyar történelem elképzelhetetlen lett volna a velünk élő nemzetiségek, köztük a német nemzetiség nélkül - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a To...
2020. augusztus 04.

Két tolnai településen épül vízelvezető rendszer

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program százszázalékos támogatásával, csaknem 600 millió forintos beruházással épül vízelvezető rendszer a Tolna megyei Harcon és Varsádon...
2020. július 14.

Az atomerőmű-építés Magyarország érdeke a beruházásért felel...

Magyarország érdeke az, hogy nemzetközi együttműködéssel megépüljenek az új blokkok a paksi telephelyen - mondta a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter.
2020. június 16.

Református templomokat újítanak fel Tolnában

Több református templomot felújítanak Tolna megyében, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával műemléképületek is megújulnak.
2020. augusztus 30.

Magunkról