Keresés az archívumban

2024. May 16.

Kifüstölik Szekszárdon az illegális csapadékvíz-elvezetéseke...

Szennyvízhálózat-ellenőrzést végez a szekszárdi E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt., hogy kiderüljenek az illegális csapadékvíz-elvezetések a városban.
2024. May 10.

Szekszárdon megszűnhet a szülészet?

A szekszárdi lehet a következő szülészet, amelyik bezár? Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke egy, Puzsér Róberttel folytatott fórumbeszélgetésen beszélt a témáról.
2024. February 20.

A mesterséges intelligencia átformálja az online marketing j...

A Mesterséges Intelligencia (MI) forradalmasítja a hírlevélküldést, célzott kommunikációval és személyre szabott tartalommal fokozza az üzleti hatékonyságot.
2023. October 17.

Komoly fejlesztés Szekszárd térségében – uniós támogatással

Csaknem 1000 négyzetméteren valósul meg új szerelőcsarnok, napelemekkel, kamerarendszerrel ellátva Tolna vármegyében, uniós támogatásból.
2023. September 12.

Technológiai fejlesztéseket hajtott végre egy szekszárdi cég

Felújította irodaházát és technológiai fejlesztéseket is véghezvitt egy szekszárdi vállalat, amely kiemelten épületgépészettel foglalkozik.
2023. August 15.

Új cégeket is vonzanának a Szekszárdi Ipari Parkkal

Két ütemben fejlesztik a Szekszárdi Ipari Parkot – több mint 60 százalékos a készültsége. A projekttel a várost új vállalkozások számára is vonzóvá tennék.
2023. July 25.

Kezdetét veszi Szekszárdon a központ felújítása

Elkezdődött július 17-én a tolnai vármegyeszékhely központjának felújítása. Szekszárd zöldebb és szebb lesz, ám egyelőre a burkolat elbontása folyik.
2023. June 28.

Indul a Zöld Város Projekt Szekszárdon

Lezárult a közbeszerzési eljárás, 2023 július második hetében pedig várhatóan elkezdődik a Zöld Város Projekt kivitelezése Szekszárdon.
2023. April 20.

Kényelmes megoldás lehet a négyévszakos abroncs

Senki sem szeret feleslegesen pénzt költeni az autójára, egy jármű üzemeltetése, fenntartása anélkül is elég drága, hogy szükségtelenül költekeznénk. Vannak azonban olyan helyzetek...
2023. April 10.

Elindult az új orvosi rendelők kialakítása Szekszárdon

A korábbi felnőtt orvosi ügyelet helyén alakítják ki az új orvosi rendelőt Szekszárdon, egy 240 négyzetméteres területen a Vörösmarty utcában.
2023. March 31.

Hasznos tanácsok az autónk nyári felkészítéséhez

Végre megérkezett a március, ezzel együtt pedig a tavasz. Az időjárás még annyira nem kegyes hozzánk, viszont már most érdemes végiggondolni, hogy mi mindent kell tenni az autónkka...
2023. March 14.

Szekszárdi strand – Már a nyitást tervezgetik

Számos szekszárdit érintő kérdésről egyezetettet a polgármester: a strand zökkenőmentes nyári nyitásáról.
2023. February 27.

Környezet- és költségbarát - Új üzemcsarnok létesül Szekszár...

Tolna megye székhelyén új üzemcsarnok épül a Belotti Kft. jóvoltából: a bővítéssel költséghatékonysági és környezetkímélő célok egyaránt megvalósulnak.
2023. February 14.

Három új csarnok épül a szekszárdi ipari parkban

Miután zöld utat kapott a beruházás, három új csarnok építése kezdődött meg a szekszárdi ipari parkban. A fejlesztést 2,8 milliárd forintból valósítják meg, a TOP program keretében...
2023. January 31.

Szekszárd - Fontos lenne befejezni a Zöld város programot

A Zöld város program is terítékre került a közelmúltban a szekszárdi közgyűlés napirendi pontjai között. A képviselő-testület arra jutott, rövid az idő, de le kell zárniuk azt.
2020. August 30.

Magunkról

SZERKESZTŐSÉG:Ügyvezető, főszerkesztő: Szabó Zoltán KázmérFelelős - vezető szerkesztő: Németh DolliRovat szerkesztők: Búcsú Adrienn, Bódogh Gabriella, Varga Viktor, Kovács Tamás, H...