Három új csarnok épül a szekszárdi ipari parkban

Miután zöld utat kapott a beruházás, három új csarnok építése kezdődött meg a szekszárdi ipari parkban. A fejlesztést 2,8 milliárd forintból valósítják meg, a TOP program keretében.

Több új csarnok építése vette kezdetét a szekszárdi ipari parkban. A város a Terület- és településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 2,8 milliárd forintos támogatást, melyből a három új csarnok megvalósulhat – írta meg az MTI.
 
Szekszárd hivatalos oldalán számolt be arról, hogy egy 2.423, egy 1.122 és  egy 445 négyzetméter hasznos alapterületű csarnokot húznak fel.
 
Több új csarnok építése vette kezdetét a szekszárdi ipari parkban
Több új csarnok építése vette kezdetét a szekszárdi ipari parkban
 
A projekt része az is, hogy a jelenlegi elektrkmos hálózat 3 megawattos teljesítményét az 50 hektáros parkban kétszeresére növeli 2023 első negyedévében az E.on Hungária Zrt. Épül közvilágítási hálózat, vagyonvédelmi kamerarendszer is, valamint járda, 1,5 kilométeren, a belső úthálózathoz – írta az MTI.
 
Szekszárd önkormányzata azt is tudatta, hogy a meglevő csarnokok felújításán, a közvilágítás és a kamerarendszer megvalósításán jelenleg is dolgozik két cég.
 
Az új csarmokokat három helyi, környékbeli vállalkozás építi. Manapság egyébként 27 vállalkozás működik a szekszárdi ipari parkban – tudatta az MTI.
 
Fotó: Facebook.com/acsrezso.szekszard
 
B.A.