Videó kering arról, hogy megvertek egy kisfiút Tolnában

Durva videón kering az interneten, melyen az látható, hogy több gyermek veri egyik társát a nagykónyi iskolában Tolna vármegyében.

Legalább öt diák ütötte egyik osztálytársát a nagykónyi általános iskolában, miközben egyikük videóra is vette a bántalmazást – de megakadályozni senki sem próbálta – tudatta a teol.hu.
 
A mobillal rögzített másfél perces videón látható, amint az osztályteremben egy fiú ököllel többször megüti a 13 éves társát, majd, amikor észleli, hogy videózzák, még az asztalra is szorítja áldozata fejét és újra ütni kezdi. Az agresszív gyermekhez még hárman csatlakoznak, miközben a megtámadott fiú már a fejét és a mellkasát is fájlalja – írta meg a teol.hu.
 
A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyelőre garázdaság miatt indított eljárást, s megkezdték az érintettek kihallgatását is.
 
Több szemtanú a lapnak elmondta, hogy a támadók 14-15 évesek voltak. A Tamási Tankerületi Központ tájékoztatása szerint a sérült kisfiú május 24-én kórházba került, a többi diákkal pedig pszichológus foglalkozik – írta a teol.hu.
 
B.A.

 

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/nagykony-verekedes-bantalmazas/38cqw0x