Videón keresztül szűrik a jelölteket a szekszárdi állásportálon

A szekszárdi állásportálon videós előszűrést vetnek be a jelöltek szűrésére.

A videós tartalmak virágkorában a SzekszardAllas.hu portál kísérletet tesz arra, hogy az álláskeresésben is alkalmazni tudják. Bár eddig is volt videós-önéletrajzkészítésre lehetőség, de nem terjedt el túlzottan a munkakeresők körében.
 
Videófelvételen keresztül jobban megismerik a jelöltek készségeit
 
A SzekszardAllas kidolgozott egy videós jelentkezési rendszert, ami az álláskeresők és munkáltatóknak is tetszeni fog. A munkaadók az álláshirdetés részeként néhány kérdést összeállítanak, amelyekre a jelentkezőknek egyperces videófelvételben van lehetőségük válaszolni.
 
A weboldalra az álláshirdetés feladása rendkívül egyszerű, épp ezért is kedvelik annyira a szekszárdi álláspiac szereplői. A munkáltatók különböző hirdetési csomagok közül választhatnak, amivel nemcsak a helyi, hanem a Tolna megyei, valamint akár országosan munkát keresőket is elérhetnek. A portálnak van egy Facebook oldala, ahol több mint 11 ezer követő láthatja a megosztott hirdetéseket. Országos hirdetési csomag esetén az AllssOrias.hu-hoz tartozó állásportálok közösségi oldalaira is felkerülhetnek a hirdetések, melyeken több mint 1,1 millióan vannak.
 
A meghirdetett pozíciókat okostelefon segítségével az AllasOrias.hu mobil applikációján keresztül is lehet böngészni. Az alkalmazás több állásportál munkalehetőségeit gyűjti össze, emiatt érdemes letölteni.
 
BG
Forrás: SzekszárdiHírek
A képek illisztrációk